EOTD- Silver Mist & Crystal



Idag ska jag åka skridskor så jag ville ha lite kall isig ögonmakeup. Lumene Eye Makeup Base börjar jag med som vanligt. Sen tog jag IsaDoras palett Silver Mist med 2 skuggor i, den ena ljust grå med glitter i och den andra mörkare grå även den med glitter i. Svepte den ljusare över hela locket (det rörliga) med en stor pensel. Sedan tog jag en liten pensel och målade den mörka över hela det rörliga locket. Suddade i kanterna. Applicerade även den mörka under ögat en bit in mot mitten. IsaDoras Inliner kajal i Blonde ligger på vattenlinjen.
Som highlighter har jag MakeUp Stores eyedust Crystal. En isig vit skönhet!
MaxFactors S-T-R-E-T-C-H mascara i svart sen var jag klar!

Handskar

Ett par riktigt snygga skinnhandskar, vilket passar riktigt bra nu när vi börjar dra oss mot kallare tider. Finns på H&M för 249 kr.
Bild: www.hm.se

Farfars Tröja

Nu är den tillbaka igen den hederliga gamla farfars tröjan, tycker att den är så otroligt snygg, och passar till stort sett alla jeans. Riktigt snygg att ha till fest, eller varför inte bara ha den till en lugn och skön hemmakväll? Tröjan är i 100% bomull, vilket gör att den är mycket lättare att tvätta. H&M har lite rea på den nu, så beställer du den från nätet får du köpa en för 79,50 kr, i butik kostar den 149 kr. Finns i färgerna vit, mörkblå, svart och mörkgrön. Jag tycker att alla färgerna är riktigt snygga, men det är ju en smaksak vilken färg man vill ha.

Bild: www.hm.se

Jag bara måste...

Du har....
(x) Mascara över 100 kr
(x) En plattång
(x) En locktång
(x) Designparfym
(x) Foundation över 200 kr
(x) Ögonfransböjare
(x) Olika borttagningsmedel
(x) Speciell hårbalsam i en sprayflaska
(x) Läppglans över 100 kr
(x) Hårinpackning
(x) Bodybutter
(x) Bodylotion
(x) Parfym över 300 kr

Summa = 13

Du ...
( ) Använder locktång/plattång varje dag
(x) Använder fondation varje dag
(x) Använder mascara varje dag
(x) Använder kajal varje dag
(x) Använder läppglans varje dag
( ) Använder bodybutter varje dag
(x) Använder bodylotion varje dag
(x) Använder ansiktsrengöring varje dag
( ) Använder hårinpackning varje dag
(x) Använder hårspray varje dag
( ) Tränar på gym
( ) Klipper dig varannan/varje månad

Summa = 7

Du har...
(x) Tonat håret
(x) Färgat håret
( ) Gjort hårförlängning
(x) Piercat dig
(x) Tatuerat dig
(x) Tagit hål i öronen

Summa = 5

Totalt: 16 0-10 Den naturliga naturligaste tjejen.
10-15 Konstgjord behandlad blomma.
15-20 Kanariefågel i nordisk miljö.
20- 25 Du är en fryst jordgubbe.
25-30 Barbiedocka. Bara plast.

Känns ju sådär haha!

Skjorta från H&M

Har hittat en otroligt snygg och stilfull skjorta från H&M, väldigt snygg att ha till fest. Snyggt att ha en t-shirt under skjortan. Skjortan är i 100% bomull, vilket gör att det är mycket lättare att tvätta den. Finns på H&M för 198 kr.
Bild: www.hm.se


Rock från H&M

Nu börjar vintern sakta men säkert komma, man märker hur kallt det är på kvällarna nu. H&M har tagit fram sin höst/vinter kollektion, där hittade jag en otroligt snygg rock, det är himla bra och snyggt att ha en rock. Dels för att den går ner lite längre och skyddar mer av kroppen från kylan. Sen är det riktigt snyggt att komma på fest med. Rocken finns på H&M för 998 kr.


Bild:www.hm.se

EOTD- Babylon Gardens

Mina ögon pryds idag av L´oréals palett från höstkollektionen, Babylon Gardens. Det är 2 gröna skuggor och en highlighter i guld/vitt. Har som vanligt börjat med Lumenes Eye Makeup Base på hela locket upp till brynet. Sedan har jag lagt skugga nr 1 i ögonvrån och ut mot mitten av locket (den rörliga delen) där jag har mött upp med skugga nr 2. Suddade ihop dessa och suddade lite uppåt mot brynet. Inte mkt, men lite!
Sen la jag highlightern nr 3 i paletten upp mot brynet!
Drog ett streck med Oriflames Eyeliner i svart i en liten vinge ut mot tinningen. I vattenlinjen ligger som vanlig IsaDoras Inliner kajal i Blonde, på fransarna Niveas Lash Revolution i brunt och brynen är målade med brynskugga från Viva la Diva.
Klart!!

Utan eyeliner.

Med eyeliner.


NOTD- Ruby Pumps

Fick hem paketet från eleven.se idag. Lacken från China Glaze ser ljuvliga ut, som godisbitar! Viva la Divas mörkblåa åkte av fort som tusan och på kom China Glazes Ruby Pumps.
Jag är kär! Är inte så mycket för röda lack egentligen, men detta är fantastiskt. Lätt att måla med, smal pensel (gillas) och täcker bra efter 2 lager. Massa massa massa rött glitter som strålar på naglarna! Ingen tvekan om vilket lack som kommer sitta på mina naglar den 24 december iaf...
Torktiden är långsam, men efter ett lager av Seche Vites topplack så är det snustorrt och vacker glansigt. Ett topplack är ett måste på Ruby Pumps eftersom det blir knottrigt av allt glitter, och det vill man ju inte ha! Det ska vara glansigt och fint.







Svårt att fånga på bild, tyvärr.

Kistna Eau De Toilette for him

Har varit inne på Body Shop och tittat lite på deras produkter för män, Tycker att dom har ett mycket bra och ganska stort urval för män. Har hittat en speciell parfym, som luktar otroligt gott. Med ett inslag av basilika och björk. Har en mycket god och fräsch doft. Det bästa med produkterna från Body shop är att dom inte är testade på djur. Jag har tyvärr inte inskaffat denna produkt, men det kommer inom kort att ske. Perfekt present att ge på fars-dag, eller i julklapp. Priset ligger på 290 kr.

Bild: www.thebodyshop.se


NOTD-Viva la Diva nr 96

Mina naglar pryds av ett vackert midnattsblått lack som innehåller små små glitter/skimmer korn i blått och kanske också silver. Läckert är det iaf! Detta är mitt enda VLD lack och jag har nog haft det i nästan ett år utan att ha använt det...har ingen aning om varför, men idag blev det premiär! Och detta lack kommer få sitta på mina naglar fler gånger.
Jättelätt att måla med och torkar snabbt, 2 lager och topplack är det på bilderna.



Lacket är snäppet mörkare i verkligeheten...


EOTD-Moonstone & Icy Khaki

Dagens ögonsmink är mycket diskret,  men fin ändå! Har börjat med Lumenes Eye Makeup Base på hela locket upp till brynet, sedan dragit ett streckt med IsaDoras Inliner Kajal i nyansen Blonde på vattenlinjen. Så var det dags för skuggorna, började med att svepa MakeUpStores microshadow i färgen Moonstone över hela rörliga locket och upp mot brynet, som en bas. Moonstone är en diskret men snygg skugga i ljus greige med silverglitter. Sedan fuktade jag en mindre pensel och applicerade IsaDoras Gleaming Eyeshadow i färgen Icy Khaki på den rörliga delen, byter sedan till en lite större torr pensel och applicerade Icy Khaki även som highlighter fast torr. Icy Khaki är lik Moonstone, men snäppet mörkare och utan glitter, Icy Khaki är istället skimrande.
Avslutar med att måla i brynen med VLDs brynskugga och Maxfactors S-T-R-ET-C-H mascara i svart. på fransarna. Klart!





Vad tycks?

Beställt från eleven.se

Nu har jag klickat hem lite godbitar från eleven.se, en supersida för skönhets och sminkfreaks!
Detta blev det:


China Glaze, Turned Up Turqoise


China Glaze, Ruby Pumps


Bubble Shack, Loofha Lathers i doften Sugar Cane Kiss

EOTD- Aqua & Golden White

Idag består min ögonmejk av 2 skuggor från Viva la Diva, ett favorit märke när det kommer till billiga och bra skuggor. 50 kr skuggan är faktiskt ett sjukt bra pris! Och sitter gör dom.
Nu till dagens!
Har som vanligt grundat med Lumenes Eye Makeup Base på hela locket upp till brynet. På vattenlinjen har jag dragit ett streck med IsaDoras Inliner Kajal i färgen Blonde. Sedan har jag börjat applicera VLDs Aqua på rörliga delen av locket, börjar närmst fransarna och jobbar uppåt med en liten pensel för att få en intensiv färg på locket. Det är inga som helst problem att måla med VLDs skuggor, dom är kanonbra.
Sen har jag tagit en lite större pensel och dragit försiktigt fram och tillbaka precis vid ögongloben med Aqua, skuggat den ytterst ytterst lite uppåt mot brynet, det syns knappt.
Efter det så la jag VLDs Golden White precis där jag slutat med Aqua och sen upp mot brynet som highlighter.
Den är superfin, cremevit med guldskimmer i! På med MaxFactors S-T-R-E-T-C-H mascara i svart och målat i brynen med VLDs Trio brynskugga tillsist. Klart!!





Fred Perry väska

En väldigt snygg och klassisk Fred Perry väska. Perfekt att ha med sig till studier, eller om man ska iväg någonstans. Har länge tittat på denna, och varit riktigt sugen på att köpa den, men det har tyvärr inte blivit så. Kommer nog att inhandlas inom kort. Finns på sidandsally.com för 499 kr. Har sett att MQ har den, tror det är samma pris.



Bild:www.sidandsally.com

Laptop väska Fred Perry

Nu kan du bära med dig din laptop, i en otroligt snygg Fred Perry väska. Har funderingar på att inskaffa en sådan. Den är inte så himla dyr, perfekt att bära med sig till arbete eller studier. Finns i svart med grå text. Finns på sidandsally.com för 699 kr.



Bild: www.sidandsally.com


Rakapparat

Här kommer en väldigt snygg och lite mer påkostad rakapparat. Jag tycker att det ska vara enkelt och lätt att raka sig. Till denna rakapparat får du en liten lotion, lotionen gör så att ditt ansikte inte blir så irriterat efter rakning. Min hud blir väldigt irriterad efter rakning, så det passar perfekt. Du kan använda den i duschen, vilket är otroligt bra, om man har lite bråttom t.ex. till en fest, så hinner du både duscha och raka dig samtidigt. Finns på El-giganten för 799 kr.



Bild: www.elgiganten.se

Body trimmer for him

En mycket bra och lätt användlig pryl, som dom har släppt till oss män. Jag tycker att den är himla smidig och enkel. Man behöver inte använda rakhyvlar längre, använd denna. Fungerar på alla ställen, där man vill trimma ner hårväxten. Jag använder den mest till bröstet. Efter användning lägg gärna på lite bodylotion där du har använt den, så lindrar det ev irritation. Finns på El-giganten för 399 kr.




Bild www.elgiganten.se


Fina grejer från eleven.se

Hade inte tackat nej till detta:

Smashbox Tokidoki Eye Shadow Quad, Modella.




Smashbox Fusion Eye Shadow, Smashing Mosaic.


Long Kiss från China Glaze.


Turned Up Turquoise från China Glaze.


Underbar liten tvål cupcake med Pink Cotton Candy doften, från TVÅL.


Också ett läppbalsam från Sweet.


Alla älskar vi gratis skönhetsprodukter...eller?!


NOTD-Depend nr 145

Naglarna är för dagen lackade med Depend nr 145, en underbart härlig knallorange med massa glitter i! Helt fantastisk färg, man kan inte annat än bli glad när man ser den, somvanligt så är Depend lacket lätt att måla med, inga problem, täcker hyfsat bra efter 2 lager. Med topplack på blir det en högglansig gnistrande orange orgie på naglarna!




Ecstyle Rom

Ett väldigt elegant och enkelt halsband. Jag tycker att det skulle passa bra till en v-ringad tröja, så det syns väl. Snyggt att ha till fest. Jag skulle ha på en v-ringad t-shirt, ett par snygga jeans och detta halsband, och kanske ett läderarmband, och en snygg klocka till det.  Halsbandet har en justerbar storlek och bör passa alla. Finns på www.lash.se.


Bild: www.lash.se

Too Faced Galaxy Glam

Kolla in dessa skuggor! Vill ha allihop. Skuggorna är till för sotningar, och ger ett metalliskt skimmer åt sminkningen, hur snyggt låter inte det?
Priset är 210 kr/st.

Bild: www.pashioncosmetics.jetshop.se


Viva la Diva-nr 662 Aqua

Denna skugga inhandlades idag, har länge velat ha den men inte kommit så långt att jag köpt den, konstigt för priset är ju väldigt bra! Gillar VLD´s singelskuggor, de är lätta att måla med och sitter bra, ofta är färgerna snyggt skimriga också...det gillas!


Swatch...


Aqua är lite mörkt havsblå/grön med guldskimmer i, helt fantastisk.

L´oréal Star Magnet

Blev lycklig idag inne på H&M, höll på att missa det, L´oréal Star Magnet nagellack. Ett lack med en tillhörande liten magnet som skapar en lite holografisk stjärna på nageln, tjusigt som tusan!
Jag köpte 2 av färgerna, Purple & Magnétic Prune.
Purple är inte direkt lila, mer rosa/rött, jättesnyggt! Och Magnétic Prune är mörkt mörkt lila/aubergine med vad jag kan se skimmer i silver.
Var såklart tvungen att prova direkt när jag kom hem, först ut är Purple.
Purple.

Penseln är bred, man behöver bara måla ett lager, och sen får man vara lite kvick att sätta nageln vid magneten, men inte för nära (jag vet, jag gjorde misstaget i all upprymdhet!), sen hålla där en stund, vet inte exakt hur länge jag hade nageln vid magneten, kanske 1 minut...lite mindre.

Resultatet blev:

Snyggt va?!

Har inte provat Magnétic Prune än, men här kommer flaskan...


Pris: 98 kr.


Armband for Him

Ett väldigt snyggt och elegant armband. Jag tycker om när armbanden är lite större. Armbandet är i läder, och har ett krucifix som hänge. Ha gärna flera armband, men inte för många för det ska synas det är. Armbandet är justerbart och bör passa alla hanleder. Finns på www.lash.com för 129 kr.

  


Cardigan

Har sett en väldigt snygg cardigan, den är väldigt användbar. Man kan ha den till fest, eller bara under en skön och mysig hemmakväll. Väldigt snyggt att ha ett par lite mörkare jeans. Finns i gråmelerad och naturvit. Finns på H&M för 198 kr .

Bild: www.hm.se

Lumene Skincare For Men

Huden blir mycket torrare, när hösten/vintern börja komma. Därför använder jag mig av Lumene skincare for Men, en mycket bra bodylotion som återfuktar huden, Man kan använda den morgon och kväll, men jag brukar använda den efter att jag har duschat. Tänk på att inte ta så mycket åt gången, blir svårare att få ner det i huden då.

Ett mycket bra pris på denna produkt.
Ca: 75 kr på Kicks


Recension: Bubble Shack- Loofah Lathers


Dags för en recension av en skrubbtvål från Bubble Shack. Först lite om vad det är för företag, på eleven.se, som säljer deras produkter står det:
"Dessa produkter tillverkas i Hawaii och har 70% organiska ingredienser, självklart så testas inte slutprodukten eller någon av ingredienserna på djur och Bubble Shack är PETA-godkänd. Varken bodywash eller lotion innehåller parabener eller sulfater. Eftersom de inte innehåller några sulfater så krävs det att du använder en loofah-svamp för att skapa ett rikt lödder."

Jag har köpt Loofah Lathers, en tvål med en loofah svamp inuti! Valde doften Coconut Lime Verbena, den är ljuvlig. Perfekt för mig som gärna får små knottror på armarna, duschar jag med denna tvål så försvinner dom i ett nafs! Den luktar underbart, blir pigg av doften!
Första gången tyckte jag den var lite för sträv mot huden men vande mig snabbt, den är en favorit, och när min gröna sköna är slut ska det beställas nya!

Pris: 49 kr
Omdöme: ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ av 5

Bilder: www.eleven.se
 


Crystal

En godbit till, som passar utmärkt ihop med Starry Night! Detta är en eyedust från MakeUpStore, Crystal heter den och är vid första anblicken vit, men sedan, i dags eller lampljus, då glimrar och glittrar hela dusten i ett fyrverkeri av små små glitterkorn, oh så vacker den är! En perfekt vinter dust! Den ser ut som nysnö!
Bilderna gör den inte rättvisa...kolla in den nästa gång du besöker MakeUpStore.


Vit som snö...



Den är så fin att sudda ihop med Starry Night och sudda upp mot brynet. Glittrar man inte då så är det något som gått fel!

Starry Night

En favorit skugga...mörkt silver grå med massa massa glitter! Den är underbar!
Det är en L´oréal ColorAppeal Chrome Shine skugga, färgen heter somsagt Starry Night och har nummer 170.


Älskar mönstret dom pressar dessa godbitar i...


Köp inte!

Jag gillar holografiska nagellack, och blev glad när jag köpte MakeUpStores silver holografiska Greta för ett par veckor sedan. Besvikelsen var STOR. Lacket går inte att måla med, det lämnar fula fläckar utan färg och ser för *ävligt ut! Inte det billigaste lacket heller, 120 kr. Har helt gett upp med mina försök att få det snyggt, det går inte.

Så funderar du på att köpa det, gör det inte.

Lack, lack, lack...

Vill ha vill ha vill ha...



Bilder: www.eleven.se

Jaqua Beauty

Nu finns det ett nytt märke på eleven.se. Jaqua Beauty heter det och bland produkterna finns b.la. duschkrämer, doftljus, fotkrämer, handkrämer, bodybutters, läppglans och body mists. De är förpackade kvinnligt, vackert och har underbara namn...Jaqua Pink Champagne Exfoliating Body Polish är ett exempel.

Så här beskriver eleven Jaqua:
"Bländande vacker med ett gott samvete! Jaquas stora framgång ligger i deras fenomenala tankesätt. De anser att man kan kombinera skönhet och mysiga stunder med ett stort miljötänkande. Jaqua finner sin inspiration i naturens skönhet och de använder bara naturliga ingredienser i sina produkter, de väljer dem med omsorg och använder endast de finaste som ger den absolut bästa slutprodukten. Om den ingrediensen inte finns i naturen eller om den kan göras bättre i ett labb väljer man ett syntetiskt alternativ.

Produkterna är speciellt framtagna för att respektera miljön och din hud. Ingen av Jaquas produkter är testade på djur. Man blir bländande vacker när man har ett gott samvete."

Kan det bli bättre?

Här är några favoriter som mer än gärna får komma hem till mig:
♥ Pink Champagne Shower Creme, pris: 199 kr


♥ Pink Champagne Luxury Candle, pris: 225 kr

♥ Pink Champagne Glimmer Gloss, pris: 160 kr


♥ Peach Parfait Sinfully Rich Shea Body Butter, pris: 240 kr


♥ Raspberry Buttercream Frosting Shower Creme, pris: 199 kr

Hade kunnat lägga upp alla produkterna...kolla förpackningarna!
Bilder: www.eleven.se

Recension: Maybelline Superstay Powergloss

Det här med läppglans är faktiskt inte helt lätt, det finns så stort utbud att man kan bli ordentligt förvirrad på vad som egentligen är det bästa! Jag blir iaf det...
Har alltid gillat (gör det fortfarande) klassiska, vanliga gloss, lätt rosafärgade med skimmer i, det har varit min grej, och kommer nog alltid vara. Inget kladd och lätt att måla på. Och glosset får INTE vara klistrigt, flugsamlare är det värsta som finns. Usch...

Så var det dags att införskaffa nytt gloss, och det blev ett Superstay Powergloss från Maybelline i färgen Rhinestone Pink. Det är ju ett dubbelgloss eller vad man kan säga, basfärg + toppglans, som ska sitta i upp till 12 timmar. Man ska först måla på färgen och låta den torka, sen lägga på det transparanta glosset. Jag vet inte...jag gillar det inte riktigt, det är för komplicerat på nåt vis, sen tycker jag färgen blir fläckig på läpparna efter ngr timmar, icke snyggt! Färgen är dock super fin, så den färgen i ett "vanligt" gloss, tack!
Nä det får nog bli ett gammalt hederligt L´oréal Glam Shine för mig!

Pris: 120 kr
Omdöme: ♥ ♥ ♥ av 5


Intensive Moisturising Creme, Nivea for men

När hösten/vintern börja komma, får jag lite torrare hud. Då använder jag mig av denna Creme, som man lägger ett tunt  lager på huden. Håller huden fuktig under dagen. Jag använder den morgon/kväll.


EOTD-Persian Opulence

Dagens ögonsminkning går i lila och guld, har använt alla 3 skuggorna från L´oréal paletten Persian Opulence från deras höstkollektion Oriental Beauty. Lägger först ett tunt lager av Lumenes Eye Makeup Base på hela locket upp till brynet. Har lagt nr 2 över den inre delen av det rörliga locket, alltså från ögonvrån ut mot halva locket, där nr 2 möter nr 1 som jag sedan målar ut mot yttre delen av locket. Sedan suddar jag ihop dem, lägger även nr 3, den cremevita guldskimrande skuggan (highlighter) på rörliga delen, alltså över de lila skuggorna, sedan målar jag 3 an upp till brynet. Det är en ordentligt glittrande och skimrande skugga, precis så som jag vill ha det!
Har även lagt en linje med IsaDoras In Liner Kajal i färger Blonde på vattenlinjen.
Avslutar med 2 lager mascara, idag blev det Niveas Eyes Wide Open i svart.

Inte världens tydligaste bild, men det får ni ta! Är faktiskt nybörjare inom detta!

Kan också berätta att jag använder Maybellines Dream Mousse Concealer i nyansen Natural nr 02 och Powder Foundation i färgen March från Face Stockholm som grund. Sedan fixerar jag grunden med lite löspuder.
Rouge från Maybelline i färgen Rose Wood ligger på kinderna!

Diesel Fuel For Life For Him

Jag använder mig av parfymen Diesel Fuel For Life, en mycket väldoftande parfym.
Parfymen påminner om godis snören, samma typ av doft.
Passar både bra till vardag som fest.
Finns i 30, 50, 75 ml.
Finns i både Dam och Herr.


Hösten hos L´oréal: Del 2

Här kommer den andra skuggpaletten ur L´oréals höstkollektion, L´oréal ColorAppeal Trio Pro Oriental Beauty i färgen Persian Opulence nr 331. Det är en lila palett, plommon färgade skuggor och en guldskimrande att ha som highlighter.
Den är väldigt användbar precis som Babylon Gardens ur samma kollektion.



Swatch....

NOTD-Cerise med diskret rött skimmer

Ikväll målades naglarna med ett litet men snyggt lack från Depend, nr 69. Lacket är som alla Depend lack superlätt att måla med och täcker bra efter 2 lager. Jag var tveksam när lacket köptes på om jag skulle gilla det eller ej, men jag hade så fel, lacket är underbart och man blir glad bara av att tjuvtitta lite på naglarna!
Att priset är så lågt som det är gör ju inte mig mindre glad heller...



Lacket är alltså mörkt ceriserosa med mycket diskret skimmer i rött, syns endast i starkt lampljus.
Det är också mycket glansigare i verkligenheten.

Hösten hos L´oréal

Förra veckan inhandlades 2 ögonskuggepaletter ur L´oréals höstkollektion Oriental Beauty. Egentligen borde väl en ha räckt, men när skuggorna är så snygga och skimriga kan jag inte låta bli! Dom vet hur dom ska göra...
Först ut är den gröna.
Det är alltså L´oréals ColorAppeal Trio Pro Oriental Beauty.
Färgen är Babylon Gardens nr 329.

 
 
Också en swatch på de fina skuggorna:

Pore De-Clogging från L´oréal Men Expert

Jag har testat den nya, Deep Cleansing gel från L´oréal Men Expert. Den är väldigt skön och skonsam mot huden, väldigt lätt att använda och tvätta av. Jag tycker att den rengör porerna och håller huden matt under dagen. Jag använder den på morgon och kväll.

Pris 90 kr, på Åhléns.

Urban Decay-Book Of Shadows

Denna underbara palett/bok vill jag ha, den innehåller 16 skuggor, 8 bästsäljare och 8 nya! Och dom finns endast i denna palett. Att den sen är som en bok och tjusigt dekorerad med fjärilar gör det inte sämre!

Bild: www.sephora.com

RSS 2.0