H&M läppglans-Delicate Pink

Nu ska det recenseras läppglans. Köpte detta från H&M idag, av två anledningar; billigt & fin färg. Jäkla tur att det var billigt för detta var skit rent ut sagt. Det kanske jag borde anat av priset på 19:50 kr...
Synd för tuben är läcker och i flaskan är färgen söt, ljus ljus rosa med glitter i, där slutar det som är fint med detta glanset.
Man får applicera typ 10 ggr för att få ngn som helst färg och glans, och sedan när man arbetat så flitigt med att få dit glosset så försvinner det direkt! Inte kul...
Så detta får bli ett gloss som ligger i väskan mest för att se snyggt ut, inte mer.


Pris: 19.50 kr.
Omdöme: ♥ av 5.


Björn Borg kalsonger

Ett bra tips, nu när vi börjar närma oss jul. En väldigt snygg kalsong med blommigt mönster. Jag tycker själv att det är snyggast om det är mönster på. Perfekt att ge bort i present. Eller varför inte köpa själv. Priset är 179 kr och finns tyvärr bara i storlek (s) i denna modell.
Bild:www.paapi.se

Anthony Body Spray (Strength)

Ett måste för alla män, enhärlig body spray. Denna används efter att du har duschat, fungerar precis som en parfym, och som en kroppslotion. Den gör så att huden håller sig mjuk och återfuktad. Den har en doft av cederträ, lavendel och mycket annat gott. Perfekt att använda om man ska iväg på fest eller varför inte bara en mysig hemmakväll med Flickvän/Fru. Denna produkt finns på lash.se för 290 kr.

Bild:www.lash.se

The Art of Shaving Shaving Cream Tube Lavender

Ett tips för alla män, som har lite känslig hud vid rakning. Ett lödder som gör att irritation vid rakning minskar. Själv är min hud väldigt känslig vid rakning. Löddret har en len och blommig doft av lavendel, vilket jag tror kvinnorna uppskattar :)Priset på detta lödder är 150 kr, och finns på lash.com.
Bild: www.lash.se


RSS 2.0