Jul naglar

Nu är mina jul naglar klara, vilket jobb det blev. Och det kommer ta en evighet innan glitterlacket torkar helt...jaja det får det vara värt!
Lacken jag har använt är Ruby pumps från China Glaze och guldigt glitterlack från Depend. Underlack är Miracle Cure från Sally Hansen och överlack Insta-Dry även det från Sally Hansen.
Svart svart svart...och lite blått

Idag är det svart som står på schemat, kul!
Ville göra en sotning och lägga till en accentfärg, så det blev en ljusblå skugga längs undre fransraden.
Detta har jag använt till min sminkning: Lumene eyemakeup base, matt svart skugga från VLD, L´oréal ColorAppeal Crome Shine i färgen Starry Night, Crystal från MUS, blå skugga från svarta VLD paletten, gel eyeliner i svart från Face, Stretch mascara från MaxFactor och VLD brynskugga.
Ignorera det röda under ögonen...:)

Temavecka: Rosa

Temaveckan hos Sminkan och Rouaa fortsätter med rosa idag. Tycker att det är supersvårt att sminka i rosa, det blir sällan fint. Är inte nöjd med min sminkning idag, men den får duga.
Skulle vilja göra om den så spetsen mot tinningen i rosa är med tydlig och spetsig, men det hinns inte!
Alla skuggor är lagda på Lumene eyemakeup base, sen har jag målat hela den rörliga delen i en ljus isrosa skugga från IsaDora (Gleaming eyeshadow), sen har jag tagit Butterfly från MUS och lagt i en spets ut mot tinningen och fyllt i, pressat och tryckt i skuggan :)
Suddat ihop den med en rosa från den svarta VLD paletten på rörliga delen och sen är det Crystal från MUS som highlighter och jag duttade även lite på det rosa.
MaxFactors stretch mascara och VLD brynskugga.


Lila version 2

Blev sugen på att bygga på min ögonmejk nu, och jag gillar resultatet!
Började med att ta en svart matt skugga från VLD och måla ut mot tinningen och även på rörliga delen av locket, sedan fyllde jag i den tills den blev kolsvart med en liten pensel, även lite svart längs undra fransraden. Efter det tryckte jag på Amethyst Diamond från MUC på det svarta. Och grejen som gör hela makeupen, Twinkle Eyeshadow från MUS i färgen acorn över hela det svarta/lila. Öste på riktigt mkt! Och lite extra Crystal från MUS som highlighter.
Så vad tycks?

Mkt märklig blick man kan få...:)
Twinkle twinkle....

Guldigt holografiskt

Är överförtjust i holografiska lack så när H&M började sälja sina i guld och rosa blev jag mkt glad!
Det blev det guldiga för min del, kommer säkert att köpa det rosa också. Lacket är superlätt att måla med, och torkar hyfsat snabbt. Det är bara sååååå fint!!!!
Här har jag målat 2 lager på underlack och ett lager Insta Dry överlack från Sally Hansen.

49 kr kostar det och namnet är Creme de la creme :)

Lila onsdag

Jag kör på Sminkan & Rouaas temavecka, och idag är det lila som gäller.
Otydliga bilder, jag vet, men har man bara mobilkamera att tillgå så blir det så!

Till sminkningen:
Grundade som alltid med Lumenes eyemakeupbas, sen tog jag en av de lila skuggorna i VLD´s svarta palett och la på inre delen av ögonlocket, mot näsan, och ut en bit på ca halva locket. Där mötte jag upp med L´oréals lila skuggor ur ena höstpaletten, Violet Opulence, lite suddning upp mot brynet med dom också.
Suddade även ihop VLD´s skugga med L´oréals.
För att få glitter och lite mer lila på det hele så tog jag den lösa skuggan Amethyst Diamond från MUC och duttade över lila! Som highlighter använde jag Crystal från MUS.
MaxFactor Stretch mascara och brynskugga från VLD.


The Body Shop

Tänkte recensera några grejor från TBS!

Cranberry Body Polish

Älskar! En underbar skrubb, den river ordentligt (innehåller exfolierande partiklar av tranbärsfrö, nattljusfrö & valnötsskal)och luktar gudomligt. Om man gillar tranbär då...och det gör jag! Bara själva förpackningen och färgen på gelen är underbar, tyvärr så löddrar den knappt, men det som är bra väger upp bristen på lödder. Att man blir len som en babyrumpa är ett STORT +. Efteråt ligger en behaglig, frisk doft av tranbär kvar på huden.
Pris: 180 kr.
Betyg: ♥♥♥♥♥ av 5.

Total Energy Exhilarating Body Wash

Denna duschgel ska alltså ge energi och pigga upp! Innehåller bla ingefära och gurana. Som tur är så är doftar den inte så mkt ingefära, trodde nästan att den skulle ta över eftersom ingefära har en väldigt "stark" kryddig doft. Men denna duschgelen är härlig, doften piggar upp och de små kornen (vet inte vad de består av) river lite lätt och ja, lite uppiggad blev jag nog! Den löddrar mjukt och som alla duschgeles (stavning??!!) från TBS så kändes den relativt dryg.
Dock är priset liiite väl högt.
Pris: 190 kr.
Betyg: ♥♥♥♥ av 5.

Bilder: www.thebodyshop.se

RSS 2.0